23. 6. 2021 je pred Knjižnico Gornja Radgona, OE Izobraževanje odraslih potekala prireditev »Poklicne priložnosti v mojem kraju«, kjer smo predstavili potek in rezultate projekta Svetovanje 2016-2022, ki ga financirata ESS in MIZŠ. V video predstavitvi, ki si jo lahko gledate tukaj (klik na sliko) pa smo opozorili na poklice iz lokalnega okolja, ki nudijo možnosti in priložnosti za tiste, ki se prvič vključujejo na trg dela in tiste, ki razmišljajo o novih kariernih izzivih. Tako so se predstavili frizer, maserka, veterinarski tehnik, mizar in socialna oskrbovalka.

 

 

Svetovalke v Svetovalnem središču Gornja Radgona:

Lucija Lešnjak; lucija.leš Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ; 02 564 88 43

Tamara Duh;  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ; 02 564 87 16

JZ KNJIŽNICA GORNJA RADGONA, OE IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH
Trg svobode 4, 9250 Gornja Radgona
T: 02 564 87 11
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Operacijo »Informiranje in svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022« delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v programskem obdobju 2014-2020; specifični cilj: : 10. 1. 2. Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela. 

Ljudsko univerzo Murska Sobota (vodja konzorcija) sodelujeta v projektu tudi Ljudska univerza Lendava in Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona. V letih 2016 in 2017 je sodelovala tudi Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota, od 1. 1. 2018 pa je partnerstvo SPTŠ zamrznjeno.

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information