Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona, OE Izobraževanje odraslih z vključno 29.9.2015 zaključuje vpise v izobraževalne programe za odrasle.

 

RAZPISANI PROGRAMI:

Ekonomski tehnik PTI
Ekonomski tehnik - poklicni tečaj
Trgovec

POGOJI ZA VPIS:
Pogoj za vpis v programe SPI in SSI je končana osnovna šola, nižje poklicno izobraževanje ali enakovredno izobraževanje po prejšnjih predpisih.
Pogoj za vpis v program PTI je končan program za poklic trgovec, administrator ali enakovredno izobrazbo po prejšnjih predpisih.

ROK ZA PRIJAVO NA RAZPIS IN PREDLOŽITEV USTREZNE DOKUMENTACIJE:
Vpisovati pričnemo 7.9.2015. V ponedeljek, torek, četrtek in petek od 8:00 in 12:00 ter v sredo od 8:00 do 12:00 ter od 14:00 do 16:45. Kandidat izpolni vpisni obrazec, ki ga dobi na sedežu Javnega zavoda Knjižnica Gornja Radgona - OE Enota za izobraževanje odraslih. Na vpis je potrebno prinesti osebni dokument, dokazilo o zadnjem zaključenem izobraževanju.

INFORMATIVNI DNEVI:
Informativni dnevi za navedene srednješolske programe bodo 31.8. do 4.9.2015 med 9:00 in 15:00 in 2.9. do 16:30 v prostorih JZ Knjižnica Gornja Radgona, Trg svobode 4, 9250 Gornja Radgona, drugo nadstropje enote izobraževanja odraslih.

POTEK IZOBRAŽEVANJA:
Izobraževanje v vseh srednješolskih izobraževalnih programih poteka po individualnem organizacijskem modelu, v obliki konzultacij.

POGOJI ZA DOKONČANJE SREDNJEŠOLSKIH PROGRAMOV:
Za dokončanje izobraževanja in pridobitev izobrazbe v programih SPI mora udeleženec izobraževanja odraslih uspešno opraviti s pozitivnimi ocenami splošnoizobraževalne predmete, obvezne strokovne module, izbirne module in odprti del kurikula. Poleg tega mora opraviti še interesne dejavnosti, obveznosti pri praktičnem usposabljanju z delom in zaključni izpit.
Za dokončanje izobraževanja in pridobitev izobrazbe po programih SSI, PTI in PT mora opraviti vse obveznosti kot so naštete pri SPI, razen zaključnega izpita, ker se zaključujejo s poklicno maturo.

PREDVIDENI ROKI ZA ZAČETEK IZOBRAŽEVANJA V SREDNJEŠOLSKIH PROGRAMIH:
Izobraževanje v razpisanih programih se bo predvidoma pričelo v tednu od 5.10.2015 naprej.

VPISNINA IN VREDNOST ŠTUDIJSKEGA PROGRAMA:
Vpisnina znaša 300,00 eur in jo je udeleženec izobraževanja dolžan poravnati ob vpisu. Vrednost programa izobraževanja (šolnina) se izračuna na podlagi KT in vrednosti kreditnih točk, pri čemer se upošteva tudi zmanjšanje vrednosti za obveznosti, ki jih je kandidat že opravil.

INFORMACIJE:
Dodatne informacije lahko kandidati dobite vsak dan po T: 02 564 87 14 med 8:00 in 15:00 ter ob sredah do 17:00 in ob petkih do 13:00 ali osebno na sedežu javnega zavoda ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information