Razmigajmo možgane je 25 urni brezplačni študijski krožek za vzpodbujanje vseživljenskega učenja starejših, ki ga financiran Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

VSEBINA ŠTUDIJSKEGA KROŽKA?
Naučili se boste osnov uporabe računalnika, interneta, e-pošte, brskali bodo po internetu, pošiljali e-pošto, se naučili osnov pisanja pisem. Tako boste spoznali, da so lahko kljub starosti še zelo aktivni, predvsem pa, da osamljenost nadomesti druženje in dobro razpoloženje. Organizirali bomo srečanje različnih generacij, kjer si bodo udeleženci izmenjevali izkušnje in s pomočjo računalnika iskali različne podatke, vsebine, ki jih zanimajo.

NAMEN ŠTUDIJSKEGA KROŽKA?
V okviru študijskega krožka »Razmigajmo možgane« se boste naučili, kako premagati strah pred računalnikom in sorodnimi tehnologijami, kako vzpostaviti stik z drugimi in stike tudi ohranjati. Na podlagi novih poznanstev boste pogumnejši pri druženju, vključevanju v družbo.

KDO JE ŠE POSEBEJ VABLJEN NA BREZPLAČNI KROŽEK?
Starejši, člani kmečkega gospodarstva, gospodinje, invalidski upokojenci, starši velikih družin (več kot 5 otrok), odrasli s posebnimi potrebami ( npr. delovni invalidi; nezgodne poškodbe glave, duševne motnje, omejene gibalne sposobnosti, slepi in slabovidni in podobno)...

KDAJ BOMO PRIČELI IZVAJATI KROŽEK?
Srečevat se bomo pričeli v mesecu juliju, avgustu in septembru, ko bo zaključek krožka.

Za prijavo pokličite vodjo organizatorko izobraževanj odraslih ga. Darjo Roškar 02 564 87 14 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information