Spoštovani uporabniki,

zaradi poslabšanja epidemiološke slike v regiji prilagajamo naše poslovanje.

1. Knjižnica je od 16. 11. 2020 naprej ODPRTA ZA BREZKONTAKTNO IZPOSOJO IN BREZKONTAKTNO VRAČILO GRADIVA.
2. Uporabniki nimajo DOSTOPA V KNJIŽNICO. Kar pomeni, da so posledično vsi dogodki ali prireditve v prostorih knjižnice ukinjeni.
3. Plačila opominov, zamudnin in članarin niso mogoča. Izjema je le v primerih, ko si zaradi zapadlih obveznosti več ne morete izposoditi gradiva. Takrat omogočimo poravnavo zapadlih obveznosti.
4. Prosimo vas, da
gradivo pravočasno vrnete ali PODALJŠAJTE ROK IZPOSOJE po telefonu 02 564 88 42 ali preko aplikacije Moja knjižnica ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 


POSTOPEK BREZKONTANTE IZPOSOJE IN VRAČILA !

Brezkontaktna izposoja gradiva je od 16. 11. 2020 možna v vseh naših enotah.

1. korak: Knjigo obvezno predhodno naročite preko telefona ( G. Radgona: 02 564 88 42, Apače: 02 569 85 63, Radenci: 02 566 96 24) v obratovalnem času knjižnic ali gradivo rezervirate v spletnem katalogu COBISS +/ Moja knjižnica ali preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

2. korak: Knjižničar vam bo javil kdaj lahko prevzamete gradivo. V primeru, da naročate po e-pošti vpišite datum in čas prevzema gradiva v vaše elektronsko sporočilo. V primeru, da naročate po telefonu se boste s knjižničarjem že ob naročilu dogovorili o datumu in času prevzema gradiva.

3. korak: Po gradivo pridite le, če ste zdravi!

4. korak: Vstopite lahko le do notranjih steklenih vrat. PROSIMO VAS, DA DALJE V NOTRANJOST KNJIŽNICE NE VSTOPATE. Na levi strani ob vstopu v preddverje knjižnice je škatla v katero odložite gradivo, ki ga vračate. To gradivo mora namreč v karanteno. Gradivo bo še vedno beleženo na vaši izkaznici in ga bomo razknjižili šele po preteku karantene za gradivo. 

5. korak: V preddverju je miza na kateri vas bo čakalo naročeno gradivo. Gradivo vzamete in zapustite prostor. V gradivu boste našli zadolžnico (spisek gradiva, ki ste si ga izposodili, vključno z gradivom, ki ste ga vrnili) ter navodila oz. priporočila kako ravnati z gradivom pred samo uporabo.

PROSIMO VAS, DA SE V KNJIŽNICI DRŽITE NAVODIL KNJIŽNIČARJEV.

Obratovalni čas knjižnic in kontakti.

Berite in ostanite zdravi!

Ekipa JZ Knjižnica Gornja Radgona

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information