Prijave zbiramo na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Jezikovna zadruga Soglasnik vas v sodelovanju s Knjižnico Gornja Radgona vabi na brezplačno jezikovno delavnico za odrasle Jezikovna čajanka.

Vsem nam se včasih zgodi, da kaj preberemo, pa ne razumemo čisto dobro, kaj smo pravzaprav prebrali in kako prebrane informacije naprej uporabiti. Na Jezikovni čajanki bomo v sproščenem pogovornem vzdušju spoznavali načine, ki vam bodo olajšali razumevanje besedil. Pa tudi strategije, s katerimi si boste prebrano bolj zapomnili.

Skupaj bomo tako uspešno odgnali strah pred nerazumevanjem besedilin pridobili samozavest pri samostojnem spopadanju z besedili, ki so pogosto lahko trd oreh.

Jezikovna delavnica bo potekala prek spleta (prek aplikacije Zoom) v sredo, 9. decembra, ob 17. uri in je namenjena prav vsem, ki bi želeli izboljšati svoje jezikovno znanje. Vodil jo bo izkušeni lektor in slovenist Marko Janša. Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , podrobne informacije o poteku in načinu izvedbe pa vam bomo posredovali po prijavi. Število mest je omejeno. Prednost pri prijavi imajo člani Knjižnice Gornja Radgona.

 Toplo povabljeni na pitje jezikovnega čaja z nami.

 Projekt Jezikovna čajanka izvaja Jezikovna zadruga Soglasnik v sodelovanju s Knjižnico Gornja Radgona s podporo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije.

FB dogodek

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information