Svetovanje za znanje, središče za samostojno učenje, vrednotenje znanja, svetovanje za nadaljnje izobraževanje

Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je s Sklepom o določitvi izvajalcev javne službe na področju izobraževanja odraslih ter obsega in financiranja svetovalne dejavnosti v letu 2021, št. 603-52/2020/40, za področje UE Gornja Radgona in UE Ljutomer kot izvajalca javne službe določila Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona, OE Izobraževanje odraslih. Sofinancer javne službe je Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

         

 

SVETOVALNA DEJAVNOST

Svetovalne storitve so namenjene vsem, ki potrebujejo nasvet in podporo glede nadaljevanja izobraževanja, tečajev in usposabljanj za osebni ali karierni razvoj.

Skozi možnost brezplačnega informiranja, svetovanja, ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja skupaj z vami raziščemo možnosti za izobraževanja ali usposabljanja v skladu z vašimi osebnimi interesi in poklicnimi potrebami. Pri tem vam lahko ponudimo naše storitve ali vas napotimo na ustrezne naslove.

Naše svetovalke vam bodo priskrbele ustrezne informacije in vam pomagale pri vaši odločitvi za vključitev v različne oblike izobraževanja in usposabljanja.


Pokličite eno izmed naši svetovalk in se dogovorite za svetovalni pogovor:

Lucija LEŠNJAK, organizatorka izobraževanj              Tamara DUH, organizatorka izobraževaj Maja KOHEK, organizator izobraževanja, svetovalka
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: 02 564 88 43 T: 02 564 87 16 T: 02 564 87 14

 

SREDIŠČE ZA SAMOSTOJNO UČENJE

Zanimiva oblika neformalnega izobraževanja je organizirano samostojno učenje. V ta namen imamo v našem zavodu Središče za samostojno učenje, v katerem so na voljo tri računalniška mesta. Namenjena so odraslim, ki jim tradicionalno učenje in izobraževanje v skupini ne ustreza. Učenje poteka individualno in samostojno, na voljo so prilagojena gradiva za samostojno učenje, sodobna učna tehnologija ter strokovna pomoč naših svetovalk. V središču za samostojno učenje je uporabnikom na voljo tudi strokovna literatura s področja računalništva, tujih jezikov in ekonomije.


 

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information