PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNE TEČAJE

Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona – Enota izobraževanje odraslih VAS VSE STAREJŠE OD 45 LET (razen upokojencev), kot partner v konzorciju za Pomurje v okviru projekta Pridobivanje temeljnih poklicnih kompetenc 2018 do 2022, vabi k prijavi na razpisane izobraževalne programe za pridobitev temeljnih in poklicnih kompetenc.

ZAKAJ SE VKLJUČITI V IZOBRAŽEVANJE?
Ker uspešnost podjetij, zaposlenih, samozaposlenih, obrtnikov, kmetov tiči v izobraževanju, ki v posamezniku vzpodbuja samoiniciativnost, motiviranost, osebni razvoj in srečo.

PRIJAVITE SE LAHKO NA SLEDEČ TEČAJE

I.  TEČAJI TUJEGA JEZIKA (NEMŠČINA, ANGLEŠČINA...)  - 60 ur  (oznaka: NIPO e2)

II.  TEČAJI ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG - 40 ur (oznaka: NIPO e3)

III. TEČAJI RAČUNALNIŠTVA - 50 ur (oznaka: RDO e4)

IV. TEČAJ ZA PRIPRAVO NA OPRAVLJANJE IZPITOV IZ TUJEGA JEZIKA

 

POGOJI ZA UDELEŽBO V BREZPLAČNEM TEČAJU

Poudarek je na udeležencih starejših od 45 let z nižjo izobrazbo ( manj kot 4 letna srednja šola ). Vključijo se lahko zaposleni, brezposelni. Vključitev ni mogoča za upokojence in študente.

PRIČETEK IZOBRAŽEVANJA

Pričetek bo odvisen od zasedbe mest v posamezni skupini.

CENA PROGRAMA

IZOBRAŽEVANJE JE ZA VSE UDELEŽENCE BREZPLAČNO.

Operacijo »Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022«, delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in se izvaja v okviru  Operativnega  programa  za  izvajanje  kohezijske  politike  v  programskem  obdobju  2014-2020,prednostna  os:10.  Znanje,  spretnosti  in vseživljenjsko  učenje  za  boljšo  zaposljivost;  prednostne naložbe:  10.  1.  Krepitev  enake  dostopnosti  vseživljenjskega  učenja  za  vse  starostne  skupine  v formalnem, neformalnem in priložnostnem okolju, izpopolnjevanje znanj, spretnosti in kompetenc delovne  sile  ter spodbujanje  prožnih  možnosti  učenja,  vključno  prek  poklicnega  usmerjanja  in validiranja pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja: 10. 1. 1. Izboljšanje kompetenc manj vključenih v vseživljenjsko učenje.

PRIJAVA, VEČ INFORMACIJ
Podjetja, samozaposleni, brezposelni, obrtniki, kmetje, prijavite se čimprej, saj je število udeležencev omejeno. Pokličite 02 564 87 14 - vodja izobraževanja odraslih ga. Darja Roškar, ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Projekt pridobivanje kompetenc 2018 do 2022 izvajajo  partnerji: 

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information