V našem zavodu imamo vzpostavljen notranji sistema kakovosti kot temeljno nalogo zavoda. Pomeni, da ne presojamo in razvijamo kakovosti zgolj na ravni projektov, ampak na ravni izobraževalne organizacije ter strateško razvijamo kakovost na področju izobraževanja odraslih.

Delo na področju kakovosti koordinira Komisija za kakovost. Novo Komisijo za kakovost je Svet zavoda potrdil na 7. redni seji Sveta zavoda, dne 20. 4. 2022, od 1. 5. 2022 naprej za obdobje štirih let:


1. Tamara Duh, predsednica, vodja izobraževanja odraslih
2. Lucija Lešnjak, članica, organizatorka izobraževanja odraslih
3. Alenka Kučan, članica, zunanja svetovalka za kakovost
4. Anja Jaušovec, članica, zunanja predavateljica 

Komisijo za kakovost vodi predsednica Komisije za kakovost, ki je tudi zaradi učinkovitejše organizacije iz vrst redno zaposlenih strokovnih delavcev. V komisijo so vključeni vsi strokovni delavci, najbolj aktivna predavateljica ter zunanja svetovalka za kakovost iz LU Murska Sobota. So pa v postopke evalvacije vključeni tudi vsi udeleženci izobraževanj kakor tudi gostujoči predavatelji.
Skupina za kakovost bo v sodelovanju z vodstvom javnega zavoda pripravila Letni načrt kakovosti, katerega realizacijo bo skupina pripravila do konca leta 2024 v obliki Letnega poročila o kakovosti.

Javni zavod že od leta 2016, ko se je priključil projektoma Svetovanje 2016 – 2022 in Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc,  sistematično skrbi za kakovost, vse z namenom, da bi svojim uporabnikom ponudil kar najboljše storitve. 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information